Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2010

Poker.gr Πόκερ στα Ελληνικά

Ιδρυόμενο το 2006, το Poker.gr έχει καταφέρει να γίνει το μεγαλύτερο ελληνικό poker room που το επιλέγουν χιλιάδες Έλληνες καθημερινά για να διασκεδάσουν και να παίξουν το παιχνίδι που λατρεύουν. Με την πλατφόρμα της On game Network που εξυπηρετεί όλους τους χρήστες, ακόμα και Mac, για παιχνίδι από το σπίτι ή το γραφείο με την Click&Play επιλογή. Η ιδιοκτησία του Poker.gr έχει καταλάβει πλήρως την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα παίκτη και του προσφέρει αυτό που ακριβώς ζητάει. Η οργάνωση της σε όλα τα επίπεδα είναι άριστη, καθώς έχει συγκροτήσει ακόμα και ομάδα πόκερ, τη Poker.gr Team.

Πλεονεκτήματα:

Πολύ καλό μπόνους εγγραφής
Έλληνες παίκτες αντίπαλοι
Τουρνουά με υψηλά χρηματικά βραβεία
Συμβατό με Mac


Μειονεκτήματα:

Δεν επιτρέπονται παίκτες από τις Η.Π.Α.
Πολύ μεγάλος ανταγωνισμός


Μπόνους

Το μπόνους πρώτης κατάθεσης που προσφέρει το Poker.gr είναι αρκετά υψηλό και ορίστηκε στο 100% και μέχρι 500 ευρώ. Το μπόνους είναι διαθέσιμο στον παίκτη για 90 ημέρες και εξαρτάται από τον αριθμό των chips που θα αγοράσετε και όχι από το ποσό που θα καταθέσετε.

Οι προσφορές που διαθέτει το Poker.gr είναι λίγες και διαθέσιμες κατά περιόδους. Η βασική προσφορά είναι τα Player Points. Επίσης υπάρχει και το Leaderboard που με βαθμολογία καθορίζει ποιοι θα κερδίσουν εβδομαδιαία και μηναία tickets σε τουρνουά.


Λογισμικό

Το λογισμικό του Poker.gr είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν καθώς χρησιμοποιεί μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες στον κόσμο με 7.000.000 παίκτες σε interactive πόκερ που υποστηρίζετε και κατασκευάζετε από την Ongame Network. Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει το λογισμικό για να παίξει αλλά και να μπορεί να παίξει και με το Click&Play για άμεσο παιχνίδι χωρίς την απαίτηση κατεβάσματος. Τις ίδιες επιλογές έχουν και οι χρήστες Mac καθώς το Poker.gr τους υποστηρίζει πλήρως σε όλα τα επίπεδα. Το λογισμικό διαθέτει άριστα γραφικά και η πλοήγηση του είναι κατανοητή ακόμα και από έναν αρχάριο.

Παιχνίδια

Στο Poker.gr θα βρείτε όλες τις παραλλαγές του πόκερ που υπάρχουν ώστε να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα των Ελλήνων παικτών. Με μια μεγάλη βάση πιστών παικτών να διαλέγουν ανάμεσα στο Texas Hold’em, το Omaha, το 5 Card Draw, το 7 Card Draw, το Hi-Lo και άλλα, τα τραπέζια πέρα από το είδος παιχνιδιού έχουν και πολύ καλή ποιότητα παικτών, τόσο στο παιχνίδι τους όσο και στον ανταγωνισμό.

Τουρνουά

Mέσα από μια σειρά τουρνουά που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου τα τουρνουά είναι σε καθημερινή ,εβδομαδιαία και μηνιαία βάση. Τα έπαθλα των τουρνουά κάθε μήνα έχουν εγγυημένο έπαθλο 40.000$.Εξυπηρέτηση πελατών και τρόποι κατάθεσης

Η εξυπηρέτηση πελατών στο Poker.gr είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν στον τομέα των e-mail, όπου η απάντηση έρχεται εντός μίας ώρας και σε περίπτωση που είναι το αίτημα σύνθετο , η απάντηση δίνετε το πολύ εντός 24 ωρών. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα και γίνετε στην ελληνική γλώσσα. Μέσω τηλεφώνου διαθέτει την υπηρεσία call back, όπου κάνετε γνωστό το τηλέφωνο σας και σας παίρνουν πίσω μεταξύ τις 10 το πρωί με 10 το βράδυ.
Ακόμα πρέπει να τονίσουμε ότι οι επιλογές ανάληψης και κατάθεσης γίνονται μέσω πιστωτικών καρτών (VISA, MASTERCARD), μέσω της Moneybookers και τραπεζικών εμβασμάτων. Η κατάθεση γίνετε σε δολάρια και η τιμή ισοτιμίας που ισχύει υπάρχει κάθε πρωί στο Poker.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου