Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Αίθουσες πόκερ- Τα βασικά σημεία για την επιλογή μίας αίθουσας πόκερ.

Το πόκερ πλέον έχει μπει στη ζωή μας και έχει αποενοχοποιηθεί από πολλά ταμπού του παρελθόντος καθώς πλέον αναγνωρίζεται ως ένα παιχνίδι ικανότητας όπως το σκάκι ή το μπριτζ. Όλο και περισσότεροι Έλληνες διασκεδάζουν με την παρέα τους απολαμβάνοντας μερικά χέρια. Όμως ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος αλλά και η ανάγκη για ένα βήμα παραπέρα για την αξιοποίηση των ικανοτήτων πάνω στο παιχνίδι του πόκερ ώστε να αποκομίσουμε σημαντικά κέρδη μας προωθούν στις online αίθουσες πόκερ. Οι αίθουσες πόκερ είναι πολλές, τα τουρνουά πόκερ ακόμα πιο πολλά και τα τραπέζια αμέτρητα.

  Μέσα σε όλο αυτό το χάος η επίλογή μιάς αίθουσας είναι κάτι παρπάνω από σημαντική για ένα καλό ξεκίνημα και υπάρχουν κάποια σημεία που ο παίκτης πρέπει να δώσει ιδιαίτερη σημασία. Πρώτα από όλα ο παίκτης πρέπει να γνωρίζει την ορολογία και τους κανόνες πριν ξεκινήσει να παίζει και να ελέγξει αν η αίθουσα πόκερ που θα επιλέξει διαθέτει μια σχολή πόκερ ή τους ειδικούς κανόνες για τα διάφορα παιχνίδια πόκερ. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να κάνει την επιλογή ανάμεσα σε διάφορες πλατφόρμες διαλέγοντας αυτή που του ταιριάζει περισσότερο. Αυτό μπορεί να το κάνει βλέποντας τα demo που υπάρχουν ή να παίξει δωρεάν χωρίς χρήματα εξασκώντας ταυτόχρονα και τις ικανότητες του.

  Τα μπόνους που διαθέτουν οι αίθουσες πόκερ είναι ακόμα ένα βασικό σημείο που θα πρέπει να προσέξει ο παίκτης ώστε να τα αξιοποιήσει στο μέγιστο στη χρονική διάρκεια που ισχύουν. Επίσης, βασικό σημείο είναι η πληθώρα των τουρνουά που διαθέτει η κάθε αίθουσα πόκερ και φυσικά οι ώρες που ξεκινούν να είναι συμβατές με τον ελεύθερο χρόνο σας. Στο κομμάτι των τουρνουά θα πρέπει να έχετε υπόψη και τα buy-ins που υπάρχουν να τα αντέχει στην τσέπη σας και ποτέ να μην τα υπερβαίνετε. Ακόμα στον τομέα των τουρνουά θα πρέπει να υπάρχουν εγγυημένα έπαθλα ώστε να μην παίζετε για ώρες και στο τέλος να βγάλετε πολύ λιγότερα από ότι σε Sit ‘n Go τραπέζια. Πρέπει να τονίσουμε ότι τα Sit ‘n’ Go τραπέζια τα προσέχουν ιδιαίτερα οι αξιοπρεπείς αίθουσες και το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς ώστε να δείτε την αποτελεσματικότητά σας και να τη βελτιώσετε. Επιπλέον μην ξεχάσετε να ελέγξετε να υπάρχει η δυνατότητα και για άμεσο παιχνίδι εκτός από το γνωστό κατέβασμα λογισμικού.

  Βασικό σημείο επιλογής είναι η υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας ειδικά στους παίκτες που τώρα ξεκινούν την online πορεία τους. Ακόμα να μην ξεχνάτε να γνωρίζετε τις μεθόδους πληρωμής και ανάληψης καθώς και το νόμισμα που θα παίζεται. Κλείνοντας, ένα μεγάλο θέμα είναι οι πόντοι παίκτη που δίνουν οι online αίθουσες πόκερ στα μέλη τους και που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους και όλες οι αξιοπρεπείς αίθουσες διαθέτουν και ένα ανάλογο πρόγραμμα που επιβραβεύει τους παίκτες. Εμείς μέσα από την εμπειρία έχουμε συλλέξει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που μπορείτε να τις βρείτε στις επισκοπήσεις μας ώστε να κάνετε μία πιο γρήγορη και αντικειμενική επιλογή που να είναι στα μέτρα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου