Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

Online πόκερ- Συμβουλές για να βελτιώσετε τα κέρδη σας στο πόκερ!

Το παιχνίδι του πόκερ είναι ένα παιχνίδι ικανοτήτων και λιγότερο τύχης, όσο περισσότερο αυξάνεις τις ικανότητες σου σε όλα τα επίπεδα του παιχνιδιού τόσο περισσότερο κερδίζεις. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι επαγγελματίες βρίσκονται συνέχεια στις χρηματικές θέσεις των τουρνουά. Έχουν αναπτύξει τις ικανότητες που πρέπει για να έχουν αποτέλεσμα, έχοντας φυσικά και ένα ταλέντο, που όμως αν δεν το χρησιμοποιήσουν σωστά είναι σαν να μην το έχουν. Στο πόκερ υπάρχουν πάρα πολλές στρατηγικές και τακτικές ώστε να σε βοηθήσουν για μια καλύτερη θέση για να κερδίσεις ένα χέρι ή ένα τουρνουά. Υπάρχουν όμως και κάποιες βασικές συμβουλές που όλοι τις ακολουθούν κατά γράμμα και φυσικά αποδίδουν. Αρχίζοντας θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν πρέπει να παίζουμε κάθε χέρι, ασχέτως από το φύλλο που μας έρχεται. Είναι ένα κοινό λάθος που κάνουν οι αρχάριοι και συνήθως το πληρώνουν. Η υπομονή είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο πόκερ. Παρατηρείστε στα τραπέζια παίκτες να παίζουν λίγα χέρια, και να βγαίνουν κερδισμένοι. Αν δείτε σε τουρνουά υπάρχουν παίκτες που έχουν μπει στα χρηματικά έπαθλα παίζοντας πολύ λιγότερα χέρια. Το παραπάνω φυσικά δεν σημαίνει  ότι δεν πρέπει να μπλοφάρετε αλλά και αυτό φυσικά να γίνεται σε σύνεση. Πρέπει να μάθει κάποιος να μπλοφάρει να αυτό γίνεται μόνο μέσα από την εμπειρία. Μην μπλοφάρετε απλώς να  πείτε στο εαυτό σας ότι το κάνετε. Να γνωρίζετε ότι πιάνει σε συγκεκριμένους παίκτες.  Μία ακόμη βασική συμβουλή είναι να μην μένετε μέσα σε ένα χέρι ακόμα και αν φτάσετε στο river ή στο flop, είναι καλύτερα να γλιτώσετε μερικές μάρκες αν διαπιστώσετε ότι δεν έχετε το καλύτερο χέρι από τον αντίπαλο ή είναι απίθανο να κερδίσετε. Επίσης σε συνέχεια από το παραπάνω πρέπει να κοιτάτε τα φύλλα που είναι πάνω στο τραπέζι , ότι σημαίνουν για εσάς μπορεί να σημαίνουν και για τους  άλλους παίκτες. Εξασκηθείτε πάνω σε αυτό το κομμάτι κάνοντας πιθανούς συνδυασμούς φύλλων που μπορούν να κάνουν να κερδίσετε ή να χάσετε.

 Όλοι οι παίκτες στην αρχή ήταν αρχάριοι. Σιγά σιγά κατάφεραν να αυξήσουν τις ικανότητες τους και το επίπεδο που έπαιζαν. Έτσι και εσείς πρέπει πάντα να παίζετε στο επίπεδο που νιώθετε άνετα και έχετε την χρηματική επάρκεια για να το καλύψετε. Μην παίζετε σε επίπεδα (χρηματικά ή ικανότητας) που δεν μπορείτε να καλύψετε καθώς θα σας βαρύνουν με επιπλέον άγχος και δεν θα έχετε καθαρό μυαλό για σωστές αποφάσεις και κινήσεις.

 Κλείνοντας θα πρέπει να γνωρίζετε πριν παίξετε από κάθε φορά το σκοπό του παιχνιδιού. Παίζετε να διασκεδάσετε ή παίζετε σοβαρά για να κερδίσετε. Αν παίζετε για διασκέδαση μπορείτε άνετα να πίνετε ταυτόχρονα και ένα ποτό  ή να κάνετε και άλλες ασχολίες που να σας αποσπούν την προσοχή. Αν αντιθέτως παίζετε για να κερδίζετε πρέπει να μην κάνετε τα παραπάνω και να είστε 100% πάνω στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου