Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

Δίνουν πίσω τα domain names στο PokerStars και στο Full Tilt

Οι εξελίξεις για το Black Friday τρέχουν συνεχώς και είναι πολύ δύσκολο κάποιος να υποθέσει τι μπορεί να συμβεί τις επόμενες μέρες καθώς μέσα σε 7 ημέρες έχουν γίνει πράγματα που σε άλλες περιπτώσεις δικαστικής διαμάχης μπορούσαν να κρατήσουν χρόνια. Μόλις εχτές το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Η.Π.Α. σε συνεργασία με το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο και τον αρμόδιο εισαγγελέα αποφάσισαν μετά από πρόταση συμβιβασμού που έγινε από τους νομικούς συμβούλους του PokerStars και του Full Tilt να επιστραφούν τα domain names με κατάληξη .com έχοντας ως απαράβατο όρο ότι οι κάτοικοι από τις Η.Π.Α. δεν θα μπορούν να παίξουν online πόκερ με πραγματικά χρήματα. Αυτό το γεγονός συνδέεται και με την ικανότητα όλων των παικτών από τις Η.Π.Α. που είχαν χρήματα στους λογαριασμούς τους να μπορούν πλέον να κάνουν τις απαραίτητες αναλήψεις.

  Με συνεχόμενες ανακοινώσεις και δελτία τύπου το PokerStars και το Full Tilt  μπέρδεψαν τα γεγονότα καθώς οι ανακοινώσεις ήταν λίγο μπερδεμένες. Το Pokerstars με δελτίο τύπου ανακοίνωσε ότι τα χρήματα των παικτών είναι ασφαλής και ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής και ανάληψης των χρημάτων προς τους παίκτες των Η.Π.Α. δίνοντας και παράλληλα των χαρακτηρισμό ότι τους θεωρεί πρώην παίκτες του.  

  Στον αντίποδα η Full Tilt δήλωσε ότι δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένη διαδικασία πληρωμής προς τους παίκτες από τις Η.Π.Α. για να γίνουν οι επιστροφές και αναλήψεις των χρημάτων που βρίσκονται στους λογαριασμούς της και το βασικό που προκάλεσε έντονη αναστάτωση ότι η Full Tilt δεν έχει στη δικαιοδοσία του τα χρήματα των παικτών καθώς είναι κατασχεμένα από την κυβέρνηση των Η.Π.Α. , η οποία δεν συμφωνήσει να δώσει πίσω τα ποσά που αναλογούν στους παίκτες του.

  Πρόκειται ίσως για την πιο σκληρή παρτίδα πόκερ που έχουμε δει σε άλλο επίπεδο και ίσως η κυβέρνηση των Η.Π.Α. τα έχει βάλει με λάθος αντίπαλο καθώς ξέρει καλύτερα από κάθε έναν το πόκερ.

1 σχόλιο:

  1. καιρός ήταν επιτέλους! τα αγαπημένα μας καζίνο πάλι πίσω στα domain τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή