Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

Νέα παιχνίδια στον ΟΠΑΠ με τα monitor games στο Playzone

Ο Οπαπ θέλοντας να εκσυγχρονιστεί κατάφερε μετά από πολλά χρόνια την εισαγωγή νέων παιχνιδιών στα πρακτορεία του δικτυού του. Πρόκειται για το monitor games races και το Go Lucky που θα είναι διαθέσιμα σε ειδικούς χώρους μέσα στα πρακτορεία του Οπαπ.  Τα 4 νέα παιχνίδια ξεκίνησαν πιλοτικά από το τέλος Μαρτίου στη βόρεια Ελλάδα και μέσα σε ένα μήνα θα είναι διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα.  Είναι πραγματικά μία πρόκληση που αναμένεται να αυξήσει τον ήδη πεσμένο τζίρο του Οπαπ αλλά και να διαπιστώσει αν δεν κάνει σωστό χειρισμό τη μείωση της κίνησης σε άλλα παιχνίδια όπως είναι το επιτυχημένο Κίνο. Τα καινούρια παιχνίδια θα έχουν αποδόσεις γύρω στο 70% που θα είναι λίγο υψηλότερο από αυτό του Κίνο. Όσον αφορά τα παιχνίδια τα monitor games races είναι κυνοδρομίες (εικονικές και πραγματικές), που ο παίκτης θα μπορεί να στοιχηματίσει βλέποντας τις αποδόσεις καθημερινά στο πρακτορείο.

Οι κυνοδρομίες θα είναι πάρα πολλές και τα είδη στοιχηματισμού θα είναι 4 διαφορετικά (Νικητής, Νικητής- Αμειβόμενος, Φορκάστ, Τρικαστ) . Οι κυνοδρομίες θα διεξάγονται ανά 15’ από τις 9:00 μέχρι τις 21:00 με τις εικονικές να διεξάγονται μέχρι τις 13:00 και τη σειρά μετά να παίρνουν οι πραγματικές. Όλα τα πρακτορεία έχουν στήσει καινούριες οθόνες ώστε οι παίκτες να μπορούν να παρακολουθούν άνετα τους αγώνες. Οι κυνοδρομίες αν και δεν είναι πολύ γνωστές στην Ελλάδα στο εξωτερικό είναι απίστευτα δημοφιλές.

  Το Go Lucky αποτελείται από 2 εικονικά (virtual) παιχνίδια, το Goal και το Balloons. Στο Goal ο παίκτης πρέπει να μαντέψει αν ο παίκτης που θα εκτελέσει το πέναλτι θα καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ή όχι. Στο Balloons ο παίκτης πρέπει να προβλέψει τα 6 αριθμημένα μπαλόνια που θα πετύχει ο κυνηγός με το όπλο του ανάμεσα στα συνολικά 58. Ανάλογα με τον αριθμό των επιτυχημένων προβλέψεων υπάρχει και προκαθορισμένο κέρδος για τον παίκτη. Τα ποσά του στοιχήματος ξεκινάνε από τα 0.10 Ευρώ μέχρι το μέγιστο 2 Ευρώ. Επίσης υπάρχουν δυνατότητες για μεγαλύτερα κέρδη μέσω των επιλογών Bonus ή Double.

  Θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα παιχνίδια Go Lucky παίζονται σε Τερματικά Αυτόνομης Χρήσης, τα λεγόμενα ΤΑΧ, που διαθέτουν οθόνη αφής. Ο Οπαπ δήλωσε ότι θα ενσωματώσει και καινούρια παιχνίδια στο μέλλον ανάλογα με την αποδοχή που θα επιφυλάξουν οι παίκτες σε αυτά που ήδη υπάρχουν στα πρακτορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου